Office Centre

19 augustus, 2020

Ook afgelopen donderdag was weer een interessant Zakennet ontbijt, bij Dijkmoment Zwolle met drie gasten: Luuk en Dennis van Dekker Trading & Advice en Arnoud Kappe van 2MenSolutions B.V.

Op zomerse wijze kon iedereen weer hun pitch afsteken ten einde hun bekendheid bij de andere leden te vergroten. Deze keer werd de wisselbeker voor de “pitch van de week” gewonnen door Robert Pop van Fero Brandbeveiliging met zijn tot de verbeelding sprekend betoog over het voeren van goudvissen en de relatie tot brandblusapparatuur (voorkomen is beter dan genezen).

De immer enthousiaste Katharina van Assen van het bekende Office Centre gaf een 10 minuten presentatie, over dat zaken doen met deze kantoorartikelenspecialist altijd een goed idee is. Het scala van artikelen en diensten is zo groot en divers, maar wist u dat naast de te verwachte kantoorartikelen Office Centre ook nog reuze sterk is in laptops, bedrijfskleding, meubelen, reclameartikelen en drukwerk? Neem een kijkje op hun website en oordeel zelf.

Deze mooie ochtend werd afgesloten met het prettige over en weer laten vliegen van aanbevelingen en omzetbriefjes. Er werden weer nieuwe contacten gelegd en afspraken gemaakt. Kortom, we verheugen ons nu alweer op volgende week.

Ook een keertje een vergadering bijwonen als gast? Meldt je dan hier aan.