Smit & Legebeke

9 december, 2019

Humor is belangrijk, al is het alleen maar om soms te relativeren. Omdat de leden van Zakennet Zwolle elkaar onderling vrij goed kennen, mede door hun wekelijkse aanwezigheid en de 1 op 1 afspraken die we bij elkaars bedrijven maken, hebben we de onderneming van een ander lid gepresenteerd tijdens de wekelijkse 1 minuut pitch.

Omdat we -in het kader van Sinterklaas, het is immers 5 december- hadden afgesproken dat we de pitch ook op rijm zouden doen, betekende dit nog even extra verdiepen in het bedrijf van een ander lid. Hoe beter je elkaar kent, hoe beter je elkaar immers kunt aanbevelen in je netwerk!  Deze ochtend leverde dat dus vele leuke, creatieve en hilarische gedichten op.

Tijdens de wekelijkse 10-minuten presentatie gaf Nick Scholten een presentatie over Gerechtsdeurwaarderskantoor Smit & Legebeke. Heb je problemen met niet- of laat betalende klanten? Bel met Smit & Legebeke. Ze werken op no-cure, no-pay basis, dus als ondernemer zijn de kosten voor het verhalen van de vordering niet voor jou, maar voor de debiteur.

Meer informatie vind je op: https://www.smitenlegebeke.nl