Perspectief

7 november, 2019

Tijdens deze bijeenkomst werden de leden meegenomen in de wereld van arbodienstverlening, arbeidsmobiliteit en duurzame inzetbaarheid. Voordat hij daarover begon, wist Ger Verheij -zoals alleen hij dat kan- met de nodige humor een boeiend verhaal te vertellen over zijn persoonlijke carriére en zijn achtergrond.

De leden van ZakenNet ontmoeten elkaar wekelijks, niet alleen als ondernemers, maar ook als mens. Hoe beter je elkaar kent, hoe groter immers de gunfactor naar elkaar wordt en hoe sneller je iets voor iemand kunt betekenen, omdat je voor hem/ haar je eigen netwerk open stelt.

Na zijn persoonlijke introductie vertelde Ger over Perspectief, de arbodienst waar hij werkzaam is. Een onderneming wat binnen 2 decennia is gegroeid van 3 man personeel naar een landelijke speler met ca. 300 werknemers. Ziekteverzuim kan in elke organisatie tot een minimum worden beperkt. Perspectief helpt organisaties daarbij. En mocht er toch verzuim optreden, dan is een snelle re-integratie een must. Voor zover de werkgever als de werknemer, want niemand is gebaat bij onnodig langdurig ziekteverzuim.

Meer informatie over Perspectief vindt je op: https://www.perspectief.eu/

Als gast schoof Karin Conradie-Groothuis aan, zij is eigenaresse van Vrij & Vitaal Coaching. Het doel van haar bedrijf: Meer uit het leven halen door het kunnen stellen en nastreven van doelen. Of je nu eindelijk carrière wilt maken, of die ene mooie reis; Karin helpt je bij het bereiken van die doelen.
Meer informatie over Vrij & Vitaal Coaching vindt je op: https://www.vvcoaching.nl/